A következő hetek eseményei

Tisztelt Szülők!

Ezúton értesítünk Benneteket a következő hetek eseményeiről.

Május 1-jén, hétfőn munkaszüneti nap lesz, iskolánkban nem lesz tanítás.

Május 3-án, szerdán 16 órától 17,30-ig fogadó órát tartanak intézményünk szaktanárai. Találkozás a tanári szoba előtt. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Május 5-én, pénteken 17 órakor kerül sor a végzős gimnazistáink ballagására. Ezen a napon a középiskolásoknak tanítás nem lesz, de az osztályfőnökeik irányításával előkészítik a rendezvényt (dekorálás, stb.), illetve számukra kötelező a ballagáson való részvétel! Az általános iskolás tanulók számára az első öt óra lesz megtartva, a későbbi foglalkozások elmaradnak. Kérjük, hogy ebéd után, legkésőbb 14 óráig a diákok menjenek haza az épület takarítása és a rendezvény előkészítése érdekében! Ügyelet nem lesz! A ballagásra minden diákot és minden szülőt szeretettel várunk! Megjelenés ünnepélyes öltözetben!

Május 8-án, hétfőn reggel kezdetét veszi az írásbeli érettségi vizsgák sorozata. Ezért a munkarend a következőképpen alakul: Május 8-án, hétfőn tanítási szünet lesz minden diákunknak. Május 9. kedd, 10. szerda, és 11. csütörtök: az alsó tagozatosok a megszokott rendben, reggel 8-kor kezdik az óráikat. Ezeken a napokon a felső tagozatosok és középiskolások déli 12 órától kezdik a tanulást, és az órarend szerinti első négy órájuk lesz megtartva, rövidítve. Ügyeletet biztosítunk a délelőtti órákban itt tartózkodó felsős és középiskolás diákok számára. Étkezés ezeken a napokon is rendelhető. Pénteken a megszokott rendben zajlik a tanítás.

Tisztelettel:

Nyíregyháza, 2017. április 26.                                         Gáll Ottó

                                                                                                      igazgató