Tanévzárás, köszönetnyilvánítás, dicséretben részesült tanulóink

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek a 2019-2020-as tanévben mutatott együttműködését, támogatását, kitartását. A járványhelyzet miatt rendkívüli, és szokatlanul embert próbáló lett a második félév, de az Önök segítségével sikerült eredményesen lezárnunk. Reméljük, szeptemberben a tantermekben, a jól megszokott rendben folytathatjuk a munkát! Addig is kellemes nyarat kívánok mindenkinek – tudva azt is, hogy a legtöbbeknek nem pihenéssel, hanem az elmaradt munkák pótlásával fog telni! Mindenkinek sok örömöt, jó egészséget kívánok!

Gáll Ottó igazgató

A 2019-2020-as tanévben mutatott teljesítményükért dicséretben és oklevél, illetve könyvjutalomban részesülnek az alábbi tanulók:

1. osztály: Példás magatartásáért és szorgalmáért, kiváló tanulmányi eredményéért: Herczku Gréta Barbara, Kusnyerik Csenge, Polányi Bence és Terbócs Blanka

2. osztály: Kiváló tanulmányi eredményükért, példamutató magatartásukért és szorgalmukért: Bálint Fanni, Rézműves Dzsesszika Hanna, Hunyadi Mátyás 

3. osztály: Kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért: Fehér Korinna, Kecskés Letícia, Nagyidai Naomi, Dubóczki Hanna Norina

4. osztály: Nevelőtestületi dicséretben részesültek:

Kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért, a Cinegekirály természetismereti versenyen elért 1. és 2. helyezéséért Bojti Rebeka.

Kitűnő tanulmányi eredményért, példamutató magatartásért és szorgalomért, a Kosárpalánta versenyeken nyújtott eredményes szereplésért: Németh Áron és Szücs Evelina,

valamint Szücs Noémi Nóra, aki a felsoroltakon kívül a Sakk Diákolimpián elért megyei 1. helyezésért is kapja a dicséretet.

5. osztály: Kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért: Bálint Viktória, Bökönyi Levente Péter, Győri Janka, Győry Franciska, Hegedűs Eunika, Herczku Noel, Koncz Dániel, Pályi Anna Zsuzsanna, Rácz Alex Vince, illetve Hegedűs Eunika, Kassai Kincső, Kovács Amira a közösségi munkájukért is, Dudás Laura pedig a Sakk Diákolimpián elért megyei első helyezéséért is a kitűnő eredmény mellett.

6. osztály: Kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért: Barancic-Kovács Péter, Fazekas Ádám, Kovács-Forgony Vince, Kusnyerik Vivien, Makay Júda Marcell, Pataki Dávid, Tomkó Mira, Tóth Eszter Katica.

7. osztály: Kitűnő tanulmányi eredményéért és példamutató szorgalmáért: Svelta Anna, Márta Mendel

8. osztály: Példamutató magatartásáért, szorgalmáért Koncz Liliána, valamint kitűnő tanulmányi eredményéért is Bodnár Máté.

Nevelőtestületi dicséretben részesült példamutató magatartásáért, a felső tagozatban tanúsított kitartó szorgalmáért, kiemelkedő tanulmányi eredményéért Terbócs Panna, illetve versenyeken való eredményes szerepléséért is Bodnár Lévi és Tóth Zselyke.

Középiskolásaink közül dicséretet és könyvjutalmat kaptak kitűnő tanulmányi eredményükért, példamutató magatartásukért és szorgalmukért:

9. osztály: Nagy Anna, Nádasi Ibolya Tünde, Tóth Dániel István

10. osztály: Herczku Dominik, Fazekas Ráhel

11.a. osztály: Patai Rita, Potornai Kamilla, Tuba Rózsa Dorina

11.b. osztály: Bodnár Péter, Galatóczki Rebeka, Sitku Fanni, Tóth Fruzsina

valamint versenyeken való eredményes részvételükért is: Tóth Fruzsina Petra és Kárpáti Dorina 11.a., Reskó Barnabás 11.b. osztály.

Nevelőtestületi dicséretben részesült végzős gimnazistáink:

Biró Gréta Evelin: kitűnő tanulmányi eredményeiért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért

Diószegi Dávid: országos versenyeken elért eredményeiért, az iskolai rendezvényeken végzett munkájáért és 12. évfolyamon elért kitűnő tanulmányi eredményéért

Gacsályi Péter: sportteljesítményeiért és példamutató magatartásáért.

A felsoroltakon kívül még sok tanuló kapott az osztályfőnökétől dicséretet, oklevelet és könyvjutalmat jeles tanulmányi eredményéért, közösségi munkájáért, sportteljesítményéért.

Minden díjazott tanulónak, valamint szüleiknek, tanáraiknak gratulálok, köszönöm a munkájukat, és további sok sikert kívánok!

Gáll Ottó
igazgató